La idea general


“Reinici” d'emissions de rÓdio Vila-sacra amb la idea de fer-ne un instrument mÚs que afegir a les ja emissores de rÓdio existents a l’Alt EmpordÓ per a l'acompanyament, distracciˇ i informaciˇ, amb una aptitud total de servei i sense mÚs intenciˇ d'aprofitar les possibilitats que ofereix una emissora local per al desenvolupament cultural i social tant del poble com de la comarca.
Resulta evident que l'evoluciˇ tecnol˛gica dels darrers 20 anys ha relegat la rÓdio a un sector molt minoritari i de difÝcil encaix, per˛ tampoc podem obviar que aquÝ estÓ com una eina mÚs de comunicaciˇ i que de moment res pot igualar la seva mÓgia i particularitat tŔcnica. En el cas de RÓdio Vila-sacra, assenyalar que ha estat pionera i destacada durant molts anys en Ómbit local i que tots els seus anteriors gestors han lluitat i s'han desviscut per intentar mantenir-la activa, actual i propera a la gent i aquÝ continua.
Amb els nous temps, calen noves idees, noves propostes i nous reptes, ja que la gran oferta del dial per a joves i no tan joves de gran varietat d'emissores, fan bastant complicat omplir un buit que no estigui cobert per empreses comercials i professionals de rÓdio i, sense cap dubte, voler competir en aquest terreny Ús tasca perduda per endavant avui per avui. ╔s per aquest motiu que la “NOVA R└DIO VILA-SACRA” serÓ un arxiu del millor Óudio musical i cultural de tots els temps des que existeix l'Óudio, i que la nostra programaciˇ va dirigida a tots els p˙blics interessats a mantenir viu el que va ser, el que ha estat i el que Ús el sector d'Óudio en tot el seu ampli sentit, que a mÚs convertirem en audiovisual a travÚs de la nostra pÓgina web i la resta de pÓgines que tenim disponibles en diferents xarxes socials com a servidors d'internet i que sumen 25 en total.
Amb la idea de reprendre bones i profitoses colĚlaboracions amb tots els mitjans de comunicaciˇ de la comarca, i si es donÚs el cas de Catalunya.

Xavier Barroso (Coordinador) i Victor Bassons (Cap de programes)
www.radiovila-sacra.cat/
www.intermediagrup.com

A rÓdio Vila-sacra estem per amor a la rÓdio no per viure de la rÓdio.

P U B L I C I T A T

AixÝ com en la nova rÓdio Vila-sacra no entenem el fet d'anar introduint m˙sica sense solta ni volta i que soni quan li vingui de gust, i si tenim molt en compte que la selecciˇ al detall de que i com Ús molt important, en publicitat estem igual.

No es tracta d'anar omplint sigui com sigui d'anuncis i vingui dˇna-li, no, avui pensem que ja no. Per aquest motiu, tenim un sistema de publicitat, que cal tenir-ho per raons ˛bvies, pero molt diferent de l'habitual en mitjans audiovisuals.

Les associacions de Vila-sacra tenen qualsevol promociˇ garantida i de forma gratu´ta. Les empreses de Vila-sacra pel m˛dic preu de 5 euros al mes, tenen dret a entrar a la llista de "EMPRESES DE VILA-SACRA AL SEU SERVEI". En blocs de 5 a 10 segons cadascuna que s'emetran a les 09.00h. - 12.00h. - 13.00h - 16.00h en dies alternatius un si un no durant tot el mes.

La publicitat l'anomenarem "IMPACTES DE COLĚLABORACIË" cada hora en punt tindrÓ 3 colĚlaboradors al preu de 20 euros al mes i cada un pot triar l'hora d'emissiˇ entre les 07.00 del matÝ i les 22.00 hores. 10 segons de temps per colĚlaboraciˇ on l'enunciat serÓ:

(Exemple)
"Escoltes rÓdio Vila-sacra per gentilesa de ..."
1.- MOBLES FUSTA, carrer MOBLES 1 DE FIGUERES TEL. 900 00 00
2.- PANADERIA Panet, carrer PA 2 DE PERALADA Tel. 900 00 00
3.- RESTAURANT LA TERRASSA carrer MENJAR 3 de VILAFANT TEL 900 00 00

Una sola vegada al dia. Tots els dia del mes. De les 22.00 a les 7.00 sortiran de forma aleat˛ria gratu´tament en qualsevol moment de la nit - matinada.

La resta de forma de promociˇ entren en tarifes especials i sempre sota anÓlisi i consulta prŔvia, tot i que no som partidaris d'omplir la rÓdio de cunyas de publicitat clÓssiques.

Per acabar, afegir que tambÚ hi ha la possibilitat de patrocinar programes concrets a raˇ de 50 euros al mes, on s'emetran cunyas de 20 segons en comenšar el programa, a la meitat i al final, deixant a cada locutor l'opciˇ de mÚs passades durant el seu programa.