La idea general


“Reinici” d'emissions de ràdio Vila-sacra el 2 de juny del 2019 amb la idea de fer-ne un instrument més que afegir a les ja emissores de ràdio existents a l’Alt Empordà per a l'acompanyament, distracció i informació, amb una aptitud total de servei i sense més intenció d'aprofitar les possibilitats que ofereix una emissora local per al desenvolupament cultural i social tant del poble com de la comarca.
Resulta evident que l'evolució tecnològica dels últims 20 anys ha relegat la ràdio a un sector molt minoritari i de difícil encaix, però tampoc podem obviar que aquí està com una eina més de comunicació i que de moment res pot igualar la seva màgia i particularitat tècnica. En el cas de Ràdio Vila-sacra, assenyalar que ha estat pionera i destacada durant molts anys en àmbit local i que tots els seus anteriors gestors han lluitat i s'han desviscut per intentar mantenir-la activa, actual i propera a la gent i aquí continua.
Amb els nous temps, calen noves idees, noves propostes i nous reptes, ja que la gran oferta del dial per a joves i no tan joves de gran varietat d'emissores, fan bastant complicat omplir un buit que no estigui cobert per empreses comercials i professionals de ràdio i, sense cap dubte, voler competir en aquest terreny és tasca perduda per endavant avui per avui. És per aquest motiu que la “NOVA RÀDIO VILA-SACRA” serà un arxiu del millor àudio musical i cultural de tots els temps des que existeix l'àudio, i que la nostra programació va dirigida a tots els públics interessats a mantenir viu el que va ser, el que ha estat i el que és el sector d'àudio en tot el seu ampli sentit, que a més convertirem en audiovisual a través de la nostra pàgina web i la resta de pàgines que tenim disponibles en diferents xarxes socials com a servidors d'internet i que sumen 25 en total.
Amb la idea de reprendre bones i profitoses col·laboracions amb tots els mitjans de comunicació de la comarca, i si es donés el cas de Catalunya.

Xavier Barroso - Coordinador general emissora

info@radiovila-sacra.cat
Tel. 648 652 621

(Som una emissora municipal sense ànim de lucre i de servei públic)