Programació 2020

*Tots els nostres programes i col·laboradors funcionen sense ànim de lucre pel que tots els que formem part de ràdio Vila-sacra ho fem a manera de hobby, tots absolutament. No paguem sous ni cap despesa que tingui a veure amb programes o col·laboracions. D'altra banda, ni l'emissora ni l'ajuntament es responsabilitzen dels continguts dels programes de col·laboradors, ni de les seves formes i maneres, ni opinions personals tant durant l'emissió del programa corresponent, com dels seus respectius perfils socials. Únicament el fil musical és responsabilitat de la coordinació de l'emissora. Tenir sempre present, que res com canviar d'emissora si en algun moment donat no va amb tu o la teva forma de ser el que escoltes. Res com respectar les llibertats de tot tipus de persones en democràcia.

No tenim departament de programes. Som una emissora senzilla i humil.

info@radiovila-sacra.cat

*

Una altra forma de fer
  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
7 Hora del pati         La caixa de sorpreses Diumenges Matí
8           *Ràdio nostalgia
9           *L'envalat
10 Selecció La Xarxa           Arxiu Sardanes
11          
12           *Bloc de Pares / Mestres *Sons a cau d'orella
13 Relax           Classics
14              
15            
16           Els 60
17 So de lux Tarda     So de lux Tarda      
18           So de lux Tarda
19          
20           Nits d'amor  
21 So de lux Nit So de lux Nit So de lux Nit   So de lux Nit   So de lux Nit
22 Tot Català *Connexió Eclèctica   So de lux Nit *Ruta66   *Kosmos
23 So de lux Nit *Casa 12   Mix-Max    
24 Hora del pati           Hora del pati
1            
2              
3         Hora del pati    
4           Diumenges Matí  
5              
6              

*La idea del projecte aceptat per l'ajuntament de Vila-sacra presentat per Xavier Barroso a l'abril dels 2019, és la de convertir l'emissora en un ampli arxiu de records d'àudio en totes les seves èpoques, formes i vessants, combinant amb programes en directe d'actualitat de diferents temes i continguts. Tot això amb respecte, sentit de l'humor i el major grau de professionalitat possible i lluny de postures i opinions polítiques. Som un mitjà de comunicació local que ens devem a tota l'audiència sense cap distinció. Cal dir que no es va presentar cap projecte alternatiu i que es va acceptar aquest com a vàlid i es va signar l'acord corresponent sempre sobre aquest projecte i cap altre. A continuació us fem cinc cèntims de cada un dels *programes i del contingut del fil musical segons cada apartat i hora. Els colors són tan importants com el text per comprendre la programació.
Pots visitar la pàgina adjunta de cada programa i conèixer millor cada contingut.
 
 
 
*Connexió Eclèctica
Presenta: Johnjoe Begood. Música alternativa. Curiós i divertit programa de música presentat d'una forma molt original i on ens enganxa de totes totes.
www.radiolescala.cat/programa/connexi-eclctica
*Casa 12
Presenta: Núria Ardevól. La interpretació dels somnis i els astres. Sensacional y original programa per les nits.
www.aula2005.com/html/cn1eso/01univers/01univers.htm
*Ruta66
Presenta: Pitu Dos Santos. El millor de la música americana. Cada setmana ens submergim en el millor de la música rock de tots els temps.
www.ruta66radio.cat/
*Bloc de Pares / Mestres
Informació per a pares i mestres. Programa d'arxiu de Catalunya Informació. Interessant i constructiu programa d'educació.
www.blocdepares.com/
*Ràdio nostalgia *L'envalat
Presenta: Joaquim Pijoan. El programa i el locutor amb més història de la ràdio alt-empordanesa. Un dels creadors de Ràdio Vila-sacra. - envalatradio@gmail.com
*Sons a cau d'orella
Presenta: Joan Bruguès. El món de l'havanera. Un programa de Ràdio l'Escala lider a les ones de la ràdio local.
www.radiolescala.cat/programa/sons-a-cau-d-orella
*Kosmos
Presenta: Rafel Dos Santos. Músiques del món. Gran programa de músiques i continguts originals, diferents i molt atractius.
www.kosmos.cat/
 

La majoria dels programes es poden escoltar en diferents emissores, fins i tot en les seves corresponents pàgines web. Avui dia la tècnica permet múltiples possibilitats. També teniu tots el programes de LA XARXA a l'enllàç per escoltar el dia i hora i les vegades que us vingui de gust. De la mateixa manera, i a l'ésser que en aquesta emissora es realitzen a manera de hobby, sense obligació ni ànim de lucre, la seva emissió es pot veure alterada segons les circumstàncies de cada locutor i emetre segons programació o no depèn d'elles.

 
 

Fil Musical

Hora del pati Selecció de tota la música comercial i de ball de totes les èpoques i estils fàcils amanida amb breus de cultura i interès general d'avui i de sempre.
Relax Selecció de música orquestres i d'autors diversos de totes les èpoques lineal relax. Tot amanida amb consells de cuina i diversos de cultura, poesia i interès general.
So de lux Tarda / Nit Selecció de música des de 1960 fins a l'actualitat, de característiques més cap al rock, pop, beatle, funky, etc. Amanida amb breus d'humor, enquestes i curiositats.
Tot Català Selecció musical en català.
La caixa de sorpreses Música d'autor, combinada amb enquestes i breus de cuina, biografies d'escriptors i d'cultural i interès general.
Els 60 Selecció de tota la música generada entre els anys 1950, 60 i 70, amb breus d'humor i consells diversos de cultura.
Nits d'amor Selecció de música d'amor i relax des de 1960 fins actualitat amanida amb poesia i enquestes.
Diumenges Matí Música de la iaia, catalana i internacional desde 1920. Amanida amb breus de cultura, curiositats i humor.
Arxiu Sardanes Selecció de sardanes
Classics Música clàssica i folk divers amb poesia i curiositats breus.
Mix-Max Mixmax musical disco 70 - 80 - 90
La selecció musical i de contingut del fil musical, s'ha fet a consciència escoltant tema a tema abans de destinar-lo a el bloc corresponent. La veritat és que s'ha eliminat més de què s'ha seleccionat perquè busquem els que considerem realment especials, diferents, originals al llarg de tota la història de la ràdio. De la mateixa manera, els breus d'informació cultural, cuina i curiositats diverses, s'han anat recollint al llarg dels anys de diferents mitjans o gravats per col·laboradors de kanal25 i ràdio Vila-sacra. D'aquí que estiguem creant tot un arxiu audiovisual únic per a la història. Cal destacar que el contingut del fil musical, com ja diem de forma clara, és un recopilatori del millor de la ràdio de tots els temps amb arxius de música i continguts d'emissores actuals i de sempre.
 

Tu també pots ajudar-nos a fer ràdio des de casa

Envia'ns el teu missatge, la teva opinió, acudit, el teu pronòstic, el teu poema, les teves sensacions, el teu comentari, la teva queixa ...

Missatge de VEU wassap o Bústia: 648.652.621

Missatge de veu al contestador: 872 400 288 / 972511268